Bog & idéPreben Olund Kirkegaard

Bøger skrevet af Preben Olund Kirkegaard

Læs mere om Preben Olund Kirkegaard
6 produkter
6 produkter
Projektbaseret undervisning
Projektbaseret undervisningPeter Andersen (red.)
479,95 DKK
Paperback
Projektbaseret undervisning
Empiriske undersøgelser og metodiske greb
BOEGERTILSTAERKPRIS
Empiriske undersøgelser og metodiske grebBent Sortkær
342,95 DKK
Bog
Empiriske undersøgelser og metodiske greb
Det ved vi om kommunikation i team og grupper
Det ved vi om kommunikation i team og grupperPreben Olund Kirkegaard
209,95 DKK
EBOG
Det ved vi om kommunikation i team og grupper
Specialdidaktik i teori og praksis
BOEGERTILSTAERKPRIS
Specialdidaktik i teori og praksisMarianne Juul Glud
342,95 DKK
Hæftet
(1)
Specialdidaktik i teori og praksis
Feedback og vurdering for læring
BOEGERTILSTAERKPRIS
Feedback og vurdering for læringClaus Madsen
531,95 DKK
Paperback
Feedback og vurdering for læring
Specialpædagogik - en introduktion
BOEGERTILSTAERKPRIS
Specialpædagogik - en introduktionInger Lokjær Faurdal
243,95 DKK
Hæftet
Specialpædagogik - en introduktion

Mere om Preben Olund Kirkegaard

Her hos Bog & idé har du et bredt sortiment af bøger skrevet af Preben Olund Kirkegaard. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Kirkegaard.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Feedback i pædagoguddannelsen" udgivet af Dafolo Forlag - "Feedbackkommunikation " i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo A/S - "Konsoliderende dialoger i undervisning – i et elevperspektiv " i serien "Artikel fra Kognition & Pædagogik" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Feedbackkommunikation" udgivet af Dafolo - "Dialogisk undervisning og feedback" i serien "Artikel fra Kognition & Pædagogik" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Specialpædagogik i en brydningstid" udgivet af HansReitzels - "Mundtlighed og dialog som en didaktisk opmærksomhed" i serien "Artikel fra Kognition & Pædagogik" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Empiriske undersøgelser og metodiske greb" udgivet af Gyldendal - "Specialdidaktik i teori og praksis" udgivet af Gyldendal - "Det ved vi om kommunikation i team og grupper" udgivet af Dafolo A/S - "Metakognition, selvregulering og konsolidering - fra teori til praksis" i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo - "Specialpædagogik i en brydningstid" udgivet af HansReitzels - "Specialpædagogik - en introduktion" i serien "Lærerbiblioteket" udgivet af Gyldendal - "Reformpædagogikken revitaliseret" udgivet af Klim - "Feedback og vurdering for læring" i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo - "Det ved vi om kommunikation i team og grupper" udgivet af Dafolo

Preben Olund Kirkegaards bøger

Der er 16 tilgængelige bøger af Preben Olund Kirkegaard hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Preben Olund Kirkegaard kommer i flere forskellige formater. Preben Olund Kirkegaard bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Preben Olund Kirkegaards "Feedback i pædagoguddannelsen"

"Feedback i pædagoguddannelsen" findes på den digitale boghylde som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dafolo Forlag.

"Feedbackkommunikation " af Preben Olund Kirkegaard

"Feedbackkommunikation " er tilgængelig online som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Feedbackkommunikation " kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har afsluttet købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er med i serien "Undervisning og læring". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dafolo A/S.
Detaljer
Fulde navn:
Preben Olund Kirkegaard