Bog & idéRachel Firth

Bøger skrevet af Rachel Firth

Læs mere om Rachel Firth
2 produkter
2 produkter
Fysik for begyndere
Fysik for begyndereDarran Stobbart
199,95 DKK
Hardback
(1)
Fysik for begyndere
Læs om: Julius Cæsar
Læs om: Julius CæsarRachel Firth
69,95 DKK
Indbundet
(0)
Læs om: Julius Cæsar

Mere om Rachel Firth

Rachel Firth har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "FLACHS - LÆS OM: Julius Cæsar". Den er publiceret af Flachs på dansk. "FLACHS - LÆS OM: Julius Cæsar" er desuden tilknyttet serien "Flachs - læs om".

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"FLACHS - LÆS OM: Julius Cæsar" af Rachel Firth

"FLACHS - LÆS OM: Julius Cæsar" er tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen er med i Firths serie "Flachs - læs om". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Flachs.

Dette er en også en fantastisk bog fra Firth, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Rachel Firth