Bog & idéRamón J. Sender

Bøger skrevet af Ramón J. Sender

1 produkter
1 produkter
Réquiem por un campesino espagñol, ER C
Réquiem por un campesino espagñol, ER CRamón J. Sender
149,95 DKK
(0)
Réquiem por un campesino espagñol, ER C

Mere om Ramón J. Sender

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Ramón J. Sender. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Sender.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig spa.
- "Réquiem por un campesino espagñol, ER C" i serien "Easy readers" udgivet af Easy Readers - "Réquiem por un campesino español" i serien "Easy readers¤Lecturas faciles¤Contemporáneo C" udgivet af Easy Readers

Bøger af Ramón J. Sender

Du kan finde to bøger af Ramón J. Sender her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Senders bøger kommer i udvalgte formater. Ramón J. Sender bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og de er publiceret af Easy Readers.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Réquiem por un campesino espagñol, ER C" af Ramón J. Sender

Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Sender, kan du godt glæde dig. Bogen er en del af Senders serie "Easy readers". Det er Easy Readers, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på spa.

Ramón J. Sender "Réquiem por un campesino español"

"Réquiem por un campesino español" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Senders serie "Easy readers¤Lecturas faciles¤Contemporáneo C". Det er Easy Readers, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på spa.
Detaljer
Fulde navn:
Ramón J. Sender