Bog & idéRanda Abdel-Fattah

Bøger skrevet af Randa Abdel-Fattah

Læs mere om Randa Abdel-Fattah
1 produkter
1 produkter
Ven(ne)skaber
STREAM
Ven(ne)skaberRanda Abdel-Fattah
99,95 DKK
Lydbog
(1)
Ven(ne)skaber

Mere om Randa Abdel-Fattah

Randa Abdel-Fattah har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Ven(ne)skaber". Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret den på dansk. "Ven(ne)skaber" er desuden udgivet i serien "Sommerfugleserien".

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Randa Abdel-Fattahs "Ven(ne)skaber"

"Ven(ne)skaber" er til salg som lydbog. Du kan også altid have "Ven(ne)skaber" af Randa Abdel-Fattah med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har færdiggjort købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din computer, smartphone eller tablet, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er en del af Abdel-Fattahs serie "Sommerfugleserien". Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Abdel-Fattah, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Randa Abdel-Fattah