Bog & idéRasmus Kjær

Bøger skrevet af Rasmus Kjær

Læs mere om Rasmus Kjær
3 produkter
3 produkter
Pragmatisk pædagogik
Pragmatisk pædagogikRasmus Kjær
89,95 DKK
EBOG
(0)
Pragmatisk pædagogik
Selvhjælp på hovedet
Selvhjælp på hovedetRasmus Kjær
89,95 DKK
EBOG
(1)
Selvhjælp på hovedet
Konsekvenspædagogisk vejledning
Konsekvenspædagogisk vejledningRasmus Kjær og Kristian Gert Sørensen
229,95 DKK
Hæftet
(1)
Konsekvenspædagogisk vejledning

Mere om Rasmus Kjær

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger af Rasmus Kjær. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Kjærs bøger.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Rasmus Kjærs bøger findes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Danmark i Europa" udgivet af Systime - "Hvad nu hvis -" udgivet af Dingbat - "Konsekvenspædagogisk vejledning" udgivet af Træningsskolens Arbejdsmarkedsuddannelser - "11 værker om dyr" udgivet af Statens Museum for Kunst - "SMK Highlights (English Edition)" udgivet af SMK Forlag - "Katastrofer verden aldrig glemmer" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Selvhjælp på hovedet" udgivet af Klim - "Pragmatisk pædagogik" i serien "Pædagogiske linjer" udgivet af Klim - "Selvhjælp på hovedet" udgivet af Klim - "Pragmatisk pædagogik" i serien "Pædagogiske linjer" udgivet af Forlaget Klim

Mere om Rasmus Kjærs bøger

Der er ti tilgængelige bogudgivelser af Rasmus Kjær hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Kjærs bøger fås i udvalgte formater. Derudover er bøgerne fra Kjær opdelt i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Danmark i Europa" af Rasmus Kjær

"Danmark i Europa" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Systime, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Rasmus Kjær "Hvad nu hvis -"

Det er muligt at købe Rasmus Kjærs "Hvad nu hvis -" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Det er Dingbat, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Rasmus Kjær