Bog & idéRené Jacobsen

Bøger skrevet af René Jacobsen

Læs mere om René Jacobsen
3 produkter
3 produkter
Dengang vi var os
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dengang vi var osRené Jacobsen
248,96 DKK
Hæftet
(9)
Dengang vi var os
Dengang vi var os
STREAM
Dengang vi var osRené Jacobsen
79,95 DKK
Lydbog
(9)
Dengang vi var os
Dengang vi var os
Dengang vi var osRené Jacobsen
79,95 DKK
e-bog
(9)
Dengang vi var os

Mere om René Jacobsen

Vi har hos Bog & idé en del bøger skrevet af René Jacobsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Jacobsens nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dengang vi var os" udgivet af Tiderne Skifter - "Dengang vi var os" udgivet af Tiderne Skifter - "Læseprøve - Dengang vi var os" udgivet af Tiderne Skifter - "Dengang vi var os" udgivet af Tiderne Skifter

Bøger af René Jacobsen

Du kan købe fire bøger af René Jacobsen her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Jacobsens bøger kommer i samtlige formater. Jacobsens bøger er desuden lavet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Tiderne Skifter.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

René Jacobsens "Dengang vi var os"

Hos Bog & idé er "Dengang vi var os" tilgængelig som lydbog. Du kan desuden altid have "Dengang vi var os" af René Jacobsen med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har gennemført købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din computer, smartphone eller tablet, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Tiderne Skifter.

René Jacobsen "Dengang vi var os"

Hos Bog & idé er "Dengang vi var os" tilgængelig som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Dengang vi var os" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har gennemført købet af bogen, kan du downloade den. Det er Tiderne Skifter, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
René Jacobsen