Bog & idéRené Kristensen

Bøger skrevet af René Kristensen

Læs mere om René Kristensen
5 produkter
5 produkter
Specialpædagogik - en grundbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Specialpædagogik - en grundbogAnne Vibeke Fleischer
404,96 DKK
Indbundet
(0)
Specialpædagogik - en grundbog
Flere fantastiske forbindelser
BOEGERTILSTAERKPRIS
Flere fantastiske forbindelserMarilyn Friend
503,96 DKK
Paperback
(1)
Flere fantastiske forbindelser
Flere fantastiske forbindelser
Flere fantastiske forbindelserRené Kristensen
379,95 DKK
EBOG
(1)
Flere fantastiske forbindelser
Anerkendende arbejde i skoler
Anerkendende arbejde i skolerElspeth McAdam
169,95 DKK
EBOG
(0)
Anerkendende arbejde i skoler
Understøttende undervisning og læringsmiljøer
Understøttende undervisning og læringsmiljøerThomas Szulevicz
384,95 DKK
e-bog
(0)
Understøttende undervisning og læringsmiljøer

Mere om René Kristensen

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt udvalg af bøger af René Kristensen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Kristensens nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Flere fantastiske forbindelser" udgivet af Dafolo A/S - "Flere fantastiske forbindelser" udgivet af Dafolo Forlag - "Diversitet og struktureret kompleksitet som pointer i inklusions - og AKT-arbejde " i serien "Artikel fra Kognition & Pædagogik" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Pædagogisk Vejledning" i serien "Kognition & Pædagogik" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Understøttende undervisning og læringsmiljøer" i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo - "PUMA. Pædagogisk udredningsmateriale til AKT- og specialundervisning" udgivet af Alinea - "Specialpædagogik - en grundbog" udgivet af Gyldendal - "Fantastiske forbindelser" udgivet af Dafolo

René Kristensens bøger

Der er otte tilgængelige bogudgivelser af René Kristensen hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra René Kristensen fås i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Kristensen lavet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Flere fantastiske forbindelser" af René Kristensen

Hos Bog & idé er "Flere fantastiske forbindelser" tilgængelig som ebog. "Flere fantastiske forbindelser" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dafolo A/S.

"Flere fantastiske forbindelser" af René Kristensen

Hos Bog & idé er "Flere fantastiske forbindelser" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dafolo Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
René Kristensen