Bog & idéRené Mortensen

Bøger skrevet af René Mortensen

4 produkter
4 produkter
Marketing B & A1
Marketing B & A1René Mortensen
829,95 DKK
Hæftet
(0)
Marketing B & A1
Marketing A2
Marketing A2René Mortensen
539,95 DKK
Hæftet
(0)
Marketing A2
Økonomisk Grundforløb
Økonomisk GrundforløbRené Mortensen
389,95 DKK
Hæftet
(0)
Økonomisk Grundforløb
Skriv økonomisk
Skriv økonomiskBrith Vester Jøker
429,95 DKK
Hæftet
(0)
Skriv økonomisk

Mere om René Mortensen

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af René Mortensen. På listen nedenfor har du de nyeste af Mortensens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Skriv økonomisk" udgivet af SYSTIME - "Marketing A2" udgivet af Systime - "Økonomisk Grundforløb" udgivet af SYSTIME - "Marketing B & A1" udgivet af Systime - "Marketing - Grundforløb" udgivet af Systime - "Afsætning 2" udgivet af Systime - "Afsætning 2" udgivet af Systime - "Afsætning 1" udgivet af Systime - "Afsætning 1" udgivet af Systime - "Erhvervscase" udgivet af Systime

Bøger af René Mortensen

Der er ti tilgængelige bøger af René Mortensen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan kun bestille Mortensens bøger som hæftet. Bøgerne af Mortensen er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af SYSTIME.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Skriv økonomisk" af René Mortensen

Det er muligt at købe René Mortensens "Skriv økonomisk" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er SYSTIME, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

René Mortensen "Marketing A2"

"Marketing A2" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Systime.
Detaljer
Fulde navn:
René Mortensen