Bog & idéRichard DuFour

Bøger skrevet af Richard DuFour

Læs mere om Richard DuFour
1 produkter
1 produkter
Håndbog i professionelle læringsfællesskaber
Håndbog i professionelle læringsfællesskaberRichard DuFour
729,95 DKK
Paperback
(1)
Håndbog i professionelle læringsfællesskaber

Mere om Richard DuFour

Richard DuFour har flere bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de nyeste af DuFours bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Håndbog i professionelle læringsfællesskaber" i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo - "Håndbog i professionelle læringsfællesskaber" i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo - "Ledere af læring " i serien "Ledelse for læring" udgivet af Dafolo

Richard DuFours bøger

Richard DuFour har tre bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. DuFours bøger kommer i flere formater. DuFour har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af Dafolo.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Richard DuFours "Håndbog i professionelle læringsfællesskaber"

"Håndbog i professionelle læringsfællesskaber" findes på den digitale boghylde som ebog. Med "Håndbog i professionelle læringsfællesskaber" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er med i DuFours serie "Undervisning og læring". Det er Dafolo, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Håndbog i professionelle læringsfællesskaber" af Richard DuFour

Det er muligt at købe Richard DuFours "Håndbog i professionelle læringsfællesskaber" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen er med i serien "Undervisning og læring". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dafolo.
Detaljer
Fulde navn:
Richard DuFour