Bog & idéRikke Cecilie Bjerrum Refsgård

Bøger skrevet af Rikke Cecilie Bjerrum Refsgård

Læs mere om Rikke Cecilie Bjerrum Refsgård
2 produkter
2 produkter
Sidste udvej
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sidste udvejRikke Cecilie Bjerrum Refsgård
242,96 DKK
Hæftet
(0)
Sidste udvej
Socialrådgivning og socialt arbejde
BOEGERTILSTAERKPRIS
Socialrådgivning og socialt arbejdeHelle Nørrelykke
494,96 DKK
Hæftet
(0)
Socialrådgivning og socialt arbejde

Mere om Rikke Cecilie Bjerrum Refsgård

Der er forskellige bøger skrevet af Rikke Cecilie Bjerrum Refsgård tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de seneste af Refsgårds bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sidste udvej" udgivet af Akademisk Forlag - "Socialrådgivning og socialt arbejde" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af HansReitzels - "Socialrådgivning og socialt arbejde " i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Rikke Cecilie Bjerrum Refsgård

Rikke Cecilie Bjerrum Refsgård har tre bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan bestille Rikke Cecilie Bjerrum Refsgård bøger i udvalgte formater. Rikke Cecilie Bjerrum Refsgård bøger er desuden opdelt i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Sidste udvej" af Rikke Cecilie Bjerrum Refsgård

Det er muligt at købe Rikke Cecilie Bjerrum Refsgårds "Sidste udvej" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Akademisk Forlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Rikke Cecilie Bjerrum Refsgård "Socialrådgivning og socialt arbejde"

Hos Bog & idé er "Socialrådgivning og socialt arbejde" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også typisk have smudsomslag. Bogen er en del af Refsgårds serie "Socialpædagogisk Bibliotek". Det er HansReitzels, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Rikke Cecilie Bjerrum Refsgård