Bog & idéRobert Eskildsen Jepsen

Bøger skrevet af Robert Eskildsen Jepsen

Læs mere om Robert Eskildsen Jepsen
1 produkter
1 produkter
Hånd om helheden
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hånd om helhedenSøren Kronborg Pedersen og Bo Morthorst Rasmussen
270,95 DKK
Hæftet
(0)
Hånd om helheden

Mere om Robert Eskildsen Jepsen

Her hos Bog & idé ser du et stort sortiment af bøger af Robert Eskildsen Jepsen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Jepsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Universitetsskolen" i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo Forlag - "Hånd om helheden" udgivet af Klim

Bøger af Robert Eskildsen Jepsen

Du kan købe to bøger af Robert Eskildsen Jepsen her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Du kan finde Robert Eskildsen Jepsen bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Jepsen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Robert Eskildsen Jepsens "Universitetsskolen"

"Universitetsskolen" kan købes online som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen er en del af Jepsens serie "Undervisning og læring". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dafolo Forlag.

"Hånd om helheden" af Robert Eskildsen Jepsen

"Hånd om helheden" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Klim.
Detaljer
Fulde navn:
Robert Eskildsen Jepsen