Bog & idéRobert J. Marzano

Bøger skrevet af Robert J. Marzano

Læs mere om Robert J. Marzano
3 produkter
3 produkter
Næste skridt i professionelle læringsfællesskaber
Næste skridt i professionelle læringsfællesskaberRobert J. Marzano
360,95 DKK
EBOG
(1)
Næste skridt i professionelle læringsfællesskaber
Læringsmål og taksonomiske redskaber
Læringsmål og taksonomiske redskaberLene Skovbo Heckmann
619,95 DKK
Paperback
Læringsmål og taksonomiske redskaber
Læringscentreret forvaltningsledelse
Læringscentreret forvaltningsledelseRobert J. Marzano
339,95 DKK
EBOG
Læringscentreret forvaltningsledelse

Mere om Robert J. Marzano

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Robert J. Marzano. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra J. Marzano.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Læringscentreret forvaltningsledelse" i serien "Ledelse for læring" udgivet af Dafolo A/S - "Læringscentreret forvaltningsledelse" i serien "Ledelse for læring" udgivet af Dafolo - "Næste skridt i professionelle læringsfællesskaber" udgivet af Dafolo A/S - "Næste skridt i professionelle læringsfællesskaber" i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo - "Ledere af læring" i serien "Ledelse for læring" udgivet af Dafolo - "Læringsmål og taksonomiske redskaber" i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo

Robert J. Marzanos bøger

Du kan finde seks bøger af Robert J. Marzano her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Robert J. Marzano kan købes i forskellige formater. Robert J. Marzano bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Læringscentreret forvaltningsledelse" af Robert J. Marzano

Det er muligt at købe Robert J. Marzanos "Læringscentreret forvaltningsledelse" som ebog. Med "Læringscentreret forvaltningsledelse" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er en del af serien "Ledelse for læring". Det er Dafolo A/S, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Robert J. Marzano "Læringscentreret forvaltningsledelse"

"Læringscentreret forvaltningsledelse" kan købes som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er en del af serien "Ledelse for læring". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dafolo.
Detaljer
Fulde navn:
Robert J. Marzano