Bog & idéRobert Kirkman

Bøger skrevet af Robert Kirkman

Læs mere om Robert Kirkman
6 produkter
6 produkter
The walking dead Til døden os skiller
The Walking Dead 1Robert Kirkman
129,95 DKK
Hæftet
(0)
The Walking Dead 1
The Walking Dead 7
BOEGERTILSTAERKPRIS
The Walking Dead 7Robert Kirkman
107,86 DKK
Indbundet
(0)
The Walking Dead 7
The Walking Dead 4
BOEGERTILSTAERKPRIS
The Walking Dead 4Robert Kirkman
107,86 DKK
Hæftet
(0)
The Walking Dead 4
The Walking Dead 6
BOEGERTILSTAERKPRIS
The Walking Dead 6Robert Kirkman
107,86 DKK
Indbundet
(0)
The Walking Dead 6
The Walking Dead 3
BOEGERTILSTAERKPRIS
The Walking Dead 3Robert Kirkman
107,86 DKK
Hæftet
(0)
The Walking Dead 3
We Find Ourselves
We Find OurselvesRobert Kirkman
259,95 DKK
PAPERBACK
(0)
We Find Ourselves

Mere om Robert Kirkman

Der er flere forskellige bøger skrevet af Robert Kirkman til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Kirkman.
Bøgerne fra Robert Kirkman kan købes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "We Find Ourselves" i serien "Walking Dead" udgivet af Image Comics - "The Walking Dead 7" i serien "The Wakling Dead" udgivet af Fahrenheit - "The Walking Dead 6 " i serien "The Wakling Dead" udgivet af Fahrenheit - "The Walking Dead 4" i serien "The Walking Dead" udgivet af Fahrenheit - "The Walking Dead 5" i serien "The Walking Dead" udgivet af Fahrenheit - "The Walking Dead 3" udgivet af Fahrenheit - "The Walking Dead 2" i serien "The Walking Dead 2" udgivet af Fahrenheit - "The Walking Dead 1" i serien "The Walking Dead" udgivet af Fahrenheit

Mere om Robert Kirkmans bøger

Robert Kirkman har otte bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan finde Robert Kirkman bøger i flere forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Kirkman udgivet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"We Find Ourselves" af Robert Kirkman

Hos Bog & idé er "We Find Ourselves" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er en del af Kirkmans serie "Walking Dead". Det er Image Comics, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.

Robert Kirkman "The Walking Dead 7"

Det er muligt at købe Robert Kirkmans "The Walking Dead 7" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen er med i serien "The Wakling Dead". Det er Fahrenheit, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Robert Kirkman