Bog & idéRobert W. Service

Bøger skrevet af Robert W. Service

Læs mere om Robert W. Service
1 produkter
1 produkter
B. J. Harrison Reads The Cremation of Sam McGee
STREAM
B. J. Harrison Reads The Cremation of Sam McGeeRobert W. Service
39,95 DKK
Lydbog
(0)
B. J. Harrison Reads The Cremation of Sam McGee

Mere om Robert W. Service

Du kan kun bestille en enkelt bog af Robert W. Service her hos Bog & idé. Bogen har titlen "B. J. Harrison Reads The Cremation of Sam McGee". Den er publiceret af SAGA Egmont på engelsk. "B. J. Harrison Reads The Cremation of Sam McGee" er desuden en del af serien "The Classic Tales with B. J. Harrison".

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"B. J. Harrison Reads The Cremation of Sam McGee" af Robert W. Service

Det er muligt at købe Robert W. Services "B. J. Harrison Reads The Cremation of Sam McGee" som lydbog. Du kan derudover altid have "B. J. Harrison Reads The Cremation of Sam McGee" af Robert W. Service med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har afsluttet købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din computer, smartphone eller tablet, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er med i Services serie "The Classic Tales with B. J. Harrison". Bogen er til salg hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af SAGA Egmont.

Dette er en også en fantastisk bog fra Service, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Robert W. Service