Bog & idéRosa Katrine Frederiksen

Bøger skrevet af Rosa Katrine Frederiksen

Læs mere om Rosa Katrine Frederiksen
1 produkter
1 produkter
Enkefru Strøm
STREAM
Enkefru StrømRosa Katrine Frederiksen
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Enkefru Strøm

Mere om Rosa Katrine Frederiksen

Hvis du søger en bog af Rosa Katrine Frederiksen, ser du et stort udvalg tilgængelig her hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de nyeste af Frederiksens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Enkefru Strøm" udgivet af Gyldendal Lyd - "Frihed" udgivet af Drama - "Frihed" udgivet af Drama - "Only Sixteen" udgivet af Drama - "Rå stof" i serien "Ungdomsspil." udgivet af Drama - "Rå stof" i serien "Ungdomsspil." udgivet af Drama

Mere om Rosa Katrine Frederiksens bøger

Rosa Katrine Frederiksen har seks bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Frederiksens bøger kommer i et udvalg af formater. Frederiksen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Enkefru Strøm" af Rosa Katrine Frederiksen

Det er muligt at købe Rosa Katrine Frederiksens "Enkefru Strøm" som lydbog. Med Rosa Katrine Frederiksens "Enkefru Strøm" som lydbog kan du høre bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din enhed som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal Lyd.

Rosa Katrine Frederiksen "Frihed"

Hos Bog & idé er "Frihed" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Drama, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Rosa Katrine Frederiksen