Bog & idéRoz Shafran

Bøger skrevet af Roz Shafran

1 produkter
1 produkter
At overvinde perfektionisme
At overvinde perfektionismeSarah Egan og Tracey Wade
199,95 DKK
Indbundet
(0)
At overvinde perfektionisme

Mere om Roz Shafran

Hos Bog & idé kan du bare bestille en enkelt bog af Roz Shafran. Bogen hedder "At overvinde perfektionisme". Den er publiceret af Klim på dansk. "At overvinde perfektionisme" er desuden udgivet i serien "Nye psykologiske perspektiver".

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"At overvinde perfektionisme" af Roz Shafran

Det er muligt at købe Roz Shafrans "At overvinde perfektionisme" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen er en del af Shafrans serie "Nye psykologiske perspektiver". Det er Klim, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Shafran, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Roz Shafran