Bog & idéRozenn Morgat

Bøger skrevet af Rozenn Morgat

Læs mere om Rozenn Morgat
2 produkter
2 produkter
Fange nummer 9
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fange nummer 9Gulbahar Haitiwaji
199,96 DKK
Hæftet
(2)
Fange nummer 9
Rescapée du goulag chinois
Rescapée du goulag chinois : Le premier témoignage d'une survivante ouïghoureLe premier témoignage d'une survivante ouïghoure
139,95 DKK
Lydbog
(0)
Rescapée du goulag chinois : Le premier témoignage d'une survivante ouïghoure

Mere om Rozenn Morgat

Du kan kun købe en enkelt bog af Rozenn Morgat her hos Bog & idé. Det er "Fange nummer 9". Det er Grønningen 1, der har udgivet den på dansk.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Rozenn Morgats "Fange nummer 9"

Det er muligt at købe Rozenn Morgats "Fange nummer 9" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Grønningen 1, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra -, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Rozenn Morgat