Bog & idéRubén Palma

Bøger skrevet af Rubén Palma

Læs mere om Rubén Palma
7 produkter
7 produkter
Lom og luskerne
TILBUD
Lom og luskerneKurusa
175,96 DKK219,95 DKK
Indbundet
(0)
Lom og luskerne
Møder med Danmark
Møder med DanmarkRubén Palma
49,95 DKK
EBOG
(0)
Møder med Danmark
Jens
JensRubén Palma
69,95 DKK
EBOG
(1)
Jens
Brevet til Danmark
Brevet til DanmarkRubén Palma
69,95 DKK
EBOG
(0)
Brevet til Danmark
Byttehandelen
ByttehandelenRubén Palma
29,95 DKK
EBOG
(0)
Byttehandelen
Fra lufthavn til lufthavn
Fra lufthavn til lufthavnRubén Palma
49,95 DKK
EBOG
(0)
Fra lufthavn til lufthavn
Fra lufthavn til lufthavn
STREAM
Fra lufthavn til lufthavnRubén Palma
69,95 DKK
Lydbog
(0)
Fra lufthavn til lufthavn

Mere om Rubén Palma

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger skrevet af Rubén Palma. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Palmas nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Brevet til Danmark" udgivet af Saga - "Brevet til Danmark" udgivet af SAGA Egmont - "Møder med Danmark" udgivet af Saga - "Fra lufthavn til lufthavn" udgivet af SAGA Egmont - "Fra lufthavn til lufthavn" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Jens" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Møder med Danmark" udgivet af SAGA Egmont - "En åben dør mod verden" udgivet af CDR - "Jens" udgivet af Hjulet - "Brevet til Danmark" i serien "Litteratur fra den 3. og 4. verden" udgivet af Hjulet i samarbejde med Andre Kulturers Selskab - "Byttehandelen" udgivet af Drama - "Spøgelse på afveje " udgivet af Hjulet - "Møder med Danmark" udgivet af Hjulet

Mere om Rubén Palmas bøger

Rubén Palma har 13 bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Palmas bøger kommer i samtlige formater. Palma har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Brevet til Danmark" af Rubén Palma

Hos Bog & idé er "Brevet til Danmark" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Saga.

"Brevet til Danmark" af Rubén Palma

Hos Bog & idé er "Brevet til Danmark" tilgængelig som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Brevet til Danmark" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har fuldendt købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af SAGA Egmont.
Detaljer
Fulde navn:
Rubén Palma