Bog & idéRudolf Vrba

Bøger skrevet af Rudolf Vrba

Læs mere om Rudolf Vrba
2 produkter
2 produkter
Flugten fra Auschwitz
Flugten fra AuschwitzRudolf Vrba
169,95 DKK
EBOG
(9)
Flugten fra Auschwitz
Flugten fra Auschwitz
STREAM
Flugten fra AuschwitzRudolf Vrba
129,95 DKK
Lydbog
(9)
Flugten fra Auschwitz

Mere om Rudolf Vrba

Der er flere bøger af Rudolf Vrba tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bøger fra Vrba.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Flugten fra Auschwitz" udgivet af People'sPress - "Flugten fra Auschwitz" udgivet af People'sPress - "Flugten fra Auschwitz" udgivet af People’sPress

Mere om Rudolf Vrbas bøger

Rudolf Vrba har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan finde Rudolf Vrba bøger i flere formater. Vrbas bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Flugten fra Auschwitz" af Rudolf Vrba

"Flugten fra Auschwitz" kan købes som lydbog. Med Rudolf Vrbas "Flugten fra Auschwitz" som lydbog kan du høre bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din enhed som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af People'sPress.

Rudolf Vrba "Flugten fra Auschwitz"

Hos Bog & idé er "Flugten fra Auschwitz" tilgængelig som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Flugten fra Auschwitz" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har gennemført købet af bogen, kan du downloade den. Det er People'sPress, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Rudolf Vrba