Bog & idéRune Slothuus

Bøger skrevet af Rune Slothuus

Læs mere om Rune Slothuus
2 produkter
2 produkter
Forskningsmetoder i journalistik og politisk kommunikation
Forskningsmetoder i journalistik og politisk kommunikationSigne Pihl-Thingvad
439,95 DKK
Hæftet
(0)
Forskningsmetoder i journalistik og politisk kommunikation
Medier, politik og samfund
BOEGERTILSTAERKPRIS
Medier, politik og samfundMorten Skovsgaard
278,96 DKK
Hæftet
(2)
Medier, politik og samfund

Mere om Rune Slothuus

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt sortiment af bøger skrevet af Rune Slothuus. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Slothuus.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Perspektiver på politik" udgivet af HansReitzels - "Det nye politiske landskab" udgivet af Academica - "Det nye politiske landskab" udgivet af Hans Reitzels Forlag - "Medier, politik og samfund" i serien "Statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Forskningsmetoder i journalistik og politisk kommunikation" i serien "Samfundsvidenskabernes metoder" udgivet af Gyldendal

Bøger af Rune Slothuus

Du kan købe fem bøger af Rune Slothuus her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Slothuus' bøger fås i forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Slothuus lavet i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Rune Slothuus' "Perspektiver på politik"

"Perspektiver på politik" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er HansReitzels, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Rune Slothuus "Det nye politiske landskab"

"Det nye politiske landskab" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Academica, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Rune Slothuus