Bog & idéSamantha Beckett

Bøger skrevet af Samantha Beckett

Læs mere om Samantha Beckett
2 produkter
2 produkter
Vild og skøn
STREAM
Vild og skønSamantha Beckett
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Vild og skøn
Vild og skøn
Vild og skønSamantha Beckett
99,95 DKK
EBOG
(0)
Vild og skøn

Mere om Samantha Beckett

Der er bare én bog af Samantha Beckett tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Vild og skøn". Den er publiceret af Lindhardt og Ringhof på dansk. "Vild og skøn" er desuden tilknyttet serien "Juvelen".

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Samantha Becketts "Vild og skøn"

"Vild og skøn" findes på den digitale boghylde som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Vild og skøn" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er med i serien "Juvelen". Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Samantha Beckett skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Samantha Beckett