Bog & idéSamuel Coleridge

Bøger skrevet af Samuel Coleridge

Læs mere om Samuel Coleridge
1 produkter
1 produkter
Sangen om den gamle sømand
Sangen om den gamle sømandSamuel Coleridge
149,95 DKK
EBOG
(1)
Sangen om den gamle sømand

Mere om Samuel Coleridge

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort sortiment af bøger af Samuel Coleridge. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Coleridge.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sangen om den gamle sømand" i serien "Bureauets lommebibliotek" udgivet af Det Poetiske Bureaus Forlag - "Sangen om den gamle sømand" udgivet af Det Poetiske Bureaus Forlag

Mere om Samuel Coleridges bøger

Du kan bestille to bøger af Samuel Coleridge her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Coleridges bøger fås i forskellige formater. Coleridges bøger er desuden publiceret i en serie, og så er bøgerne udgivet af Det Poetiske Bureaus Forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Samuel Coleridges "Sangen om den gamle sømand"

Det er muligt at købe Samuel Coleridges "Sangen om den gamle sømand" som ebog. "Sangen om den gamle sømand" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er en del af Coleridges serie "Bureauets lommebibliotek". Det er Det Poetiske Bureaus Forlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Sangen om den gamle sømand" af Samuel Coleridge

"Sangen om den gamle sømand" kan købes som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Det Poetiske Bureaus Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Samuel Coleridge