Bog & idéSandra Lüpkes

Bøger skrevet af Sandra Lüpkes

Læs mere om Sandra Lüpkes
1 produkter
1 produkter
Promille - Kurzkrimi aus der Eifel
Promille - Kurzkrimi aus der EifelSandra Lüpkes
39,95 DKK
Lydbog
(0)
Promille - Kurzkrimi aus der Eifel

Mere om Sandra Lüpkes

Der findes mange bøger skrevet af Sandra Lüpkes tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Lüpkes.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Sandra Lüpkes' bøger findes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Bølgegang" udgivet af Books on Demand - "Promille - Kurzkrimi aus der Eifel" udgivet af SAGA Egmont

Bøger skrevet af Sandra Lüpkes

Sandra Lüpkes har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan købe Sandra Lüpkes bøger i samtlige formater. Bøgerne af Lüpkes er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Bølgegang" af Sandra Lüpkes

"Bølgegang" kan købes som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Books on Demand.

"Promille - Kurzkrimi aus der Eifel" af Sandra Lüpkes

"Promille - Kurzkrimi aus der Eifel" findes på den digitale boghylde som lydbog. Når du køber "Promille - Kurzkrimi aus der Eifel" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er afsluttet. Det vil sige, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på tysk.
Detaljer
Fulde navn:
Sandra Lüpkes