Bog & idéSanne Bjerregaard

Bøger skrevet af Sanne Bjerregaard

Læs mere om Sanne Bjerregaard
1 produkter
1 produkter
Mange masker
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mange maskerVivian Høxbro
273,86 DKK
Indbundet
(0)
Mange masker

Mere om Sanne Bjerregaard

Sanne Bjerregaard har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Mange masker". Det er Kristensen & Ko, der har udgivet den på dansk.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Sanne Bjerregaards "Mange masker"

Det er muligt at købe Sanne Bjerregaards "Mange masker" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Kristensen & Ko, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Sanne Bjerregaard fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Sanne Bjerregaard