Bog & idéSanne Fjalland

Bøger skrevet af Sanne Fjalland

Læs mere om Sanne Fjalland
1 produkter
1 produkter
Poetry
BOEGERTILSTAERKPRIS
PoetrySanne Fjalland
127,46 DKK
Hæftet
(0)
Poetry

Mere om Sanne Fjalland

Der er bare én bog af Sanne Fjalland tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Poetry". Den er publiceret af Kristensen & Ko på dansk.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Sanne Fjallands "Poetry"

"Poetry" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Kristensen & Ko.

Endnu en af Sanne Fjalland fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Sanne Fjalland