Bog & idéSanne Lund Clement

Bøger skrevet af Sanne Lund Clement

Læs mere om Sanne Lund Clement
2 produkter
2 produkter
Kunder i politikken
Kunder i politikkenSanne Lund Clement
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Kunder i politikken
Kode 2112 - skyggerne
Kode 2112 - skyggerneBo Frisov
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Kode 2112 - skyggerne

Mere om Sanne Lund Clement

Hvis du søger en bog fra Sanne Lund Clement, kan du købe et bredt sortiment på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Clements bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Introduktion til praktisk statistik" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Introduktion til praktisk statistik" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Survey " i serien "Samfundsvidenskabernes metoder" udgivet af Gyldendal - "Introduktion til praktisk statistik" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Kunder i politikken" udgivet af Hovedland

Sanne Lund Clements bøger

Du kan bestille fem bøger af Sanne Lund Clement her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Clement kommer kun som hæftet. Derudover er bøgerne fra Clement publiceret i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Introduktion til praktisk statistik" af Sanne Lund Clement

"Introduktion til praktisk statistik" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Syddansk Universitetsforlag.

"Introduktion til praktisk statistik" af Sanne Lund Clement

Hos Bog & idé er "Introduktion til praktisk statistik" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Syddansk Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Sanne Lund Clement