Bog & idéSara Hannibal

Bøger skrevet af Sara Hannibal

Læs mere om Sara Hannibal
0 produkter

Mere om Sara Hannibal

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger af Sara Hannibal. På listen nedenfor ser du Hannibals seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Danskundervisning 1.-6." udgivet af Gyldendal - "Opdagende skrivning" udgivet af Dansklærerforeningens Forlag - "Literacy og læringsmål " i serien "Literacy og læring i fokus" udgivet af Dafolo - "Pædagoger og lærere i skolen" i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo - "Opdagende skrivning" udgivet af Dansklærerforeningen

Sara Hannibals bøger

Der er fem tilgængelige udgivelser af Sara Hannibal hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Bøgerne fra Sara Hannibal kan købes i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Hannibal opdelt i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Sara Hannibals "Danskundervisning 1.-6."

Det er muligt at købe Sara Hannibals "Danskundervisning 1.-6." som bog. Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Hannibal, kan du godt glæde dig. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Sara Hannibal "Opdagende skrivning"

Hos Bog & idé er "Opdagende skrivning" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dansklærerforeningens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Sara Hannibal