Bog & idéSara Roepstorff

Bøger skrevet af Sara Roepstorff

Læs mere om Sara Roepstorff
2 produkter
2 produkter
Skriftserie for ny dansk litteratur
BOEGERTILSTAERKPRIS
Skriftserie for ny dansk litteraturJacob Skyggebjerg
165,96 DKK
Hæftet
(1)
Skriftserie for ny dansk litteratur
Min far er en tiger
Min far er en tigerSara Roepstorff
149,95 DKK
EBOG
(11)
Min far er en tiger

Mere om Sara Roepstorff

Der er forskellige bøger fra Sara Roepstorff på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Roepstorffs udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Min far er en tiger" udgivet af Forlaget Gladiator - "Skriftserie for ny dansk litteratur" udgivet af Vestjylland Højskole Forlag¤Gladiator - "Min far er en tiger" udgivet af Gladiator

Bøger af Sara Roepstorff

Sara Roepstorff har tre bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Roepstorffs bøger fås i udvalgte formater. Bøgerne af Roepstorff er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Sara Roepstorffs "Min far er en tiger"

Det er muligt at købe Sara Roepstorffs "Min far er en tiger" som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Min far er en tiger" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Forlaget Gladiator, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Sara Roepstorff "Skriftserie for ny dansk litteratur"

"Skriftserie for ny dansk litteratur" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Vestjylland Højskole Forlag¤Gladiator.
Detaljer
Fulde navn:
Sara Roepstorff