Bog & idéSarah Egan og Tracey Wade

Bøger skrevet af Sarah Egan og Tracey Wade

Læs mere om Sarah Egan og Tracey Wade
1 produkter
1 produkter
At overvinde perfektionisme
BOEGERTILSTAERKPRIS
At overvinde perfektionismeSarah Egan og Tracey Wade
179,96 DKK
Indbundet
(0)
At overvinde perfektionisme

Mere om Sarah Egan og Tracey Wade

Der er bare én bog af Sarah Egan og Tracey Wade tilgængelig hos Bog & idé. Det er "At overvinde perfektionisme". Den er publiceret af Klim på dansk. "At overvinde perfektionisme" er desuden udgivet i serien "Nye psykologiske perspektiver".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"At overvinde perfektionisme" af Sarah Egan og Tracey Wade

Det er muligt at købe Sarah Egan og Tracey Wades "At overvinde perfektionisme" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er med i Wades serie "Nye psykologiske perspektiver". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Klim.

Dette er en også en skøn bog fra Wade, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Sarah Egan og Tracey Wade