Bog & idéSaxo Grammaticus

Bøger skrevet af Saxo Grammaticus

5 produkter
5 produkter
Saxos Danmarkshistorie
Saxos DanmarkshistorieSaxo Grammaticus
399,95 DKK
Indbundet
(1)
Saxos Danmarkshistorie
Danmarks Krønike
Danmarks KrønikeSaxo Grammaticus
49,00 DKK
e-bog
(0)
Danmarks Krønike
Danmarks riges krønike
Danmarks riges krønikeSaxo Grammaticus
99,95 DKK
e-bog
(1)
Danmarks riges krønike
Saxos Danmarkshistorie - bind 1
STREAM
Saxos Danmarkshistorie - bind 1Saxo Grammaticus
99,95 DKK
Lydbog
(1)
Saxos Danmarkshistorie - bind 1
Saxos Danmarkshistorie - bind 2
STREAM
Saxos Danmarkshistorie - bind 2Saxo Grammaticus
99,95 DKK
Lydbog
(1)
Saxos Danmarkshistorie - bind 2

Mere om Saxo Grammaticus

Der findes forskellige bøger skrevet af Saxo Grammaticus til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Grammaticus.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Saxos Danmarks Krønike" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Saxos Danmarks historie" udgivet af Det Danske Sprog- og Litteraturselskab¤Gad - "Danmarks Krønike" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Danmarks riges krønike" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Saxos Danmarkshistorie - bind 2" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Saxos Danmarkshistorie - bind 1" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Saxos Danmarks historie" udgivet af Det Danske Sprog- og Litteraturselskab¤Gad

Bøger af Saxo Grammaticus

Der er syv tilgængelige bøger af Saxo Grammaticus hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Grammaticus' bøger kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Grammaticus er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Saxos Danmarks Krønike" af Saxo Grammaticus

"Saxos Danmarks Krønike" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.

"Saxos Danmarks historie" af Saxo Grammaticus

"Saxos Danmarks historie" findes på den digitale boghylde som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Saxos Danmarks historie" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har afsluttet købet af bogen, kan du downloade den. Det er Det Danske Sprog- og Litteraturselskab¤Gad, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Saxo Grammaticus