Bog & idéSharon Jordan-Evans

Bøger skrevet af Sharon Jordan-Evans

Læs mere om Sharon Jordan-Evans
1 produkter
1 produkter
Fastholdelsessamtaler
BOEGERTILSTAERKPRIS
FastholdelsessamtalerBeverly Kaye
89,96 DKK
Hæftet
(1)
Fastholdelsessamtaler

Mere om Sharon Jordan-Evans

Hos Bog & idé kan du blot bestille en enkelt bog af Sharon Jordan-Evans. Bogen hedder "Fastholdelsessamtaler". Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har udgivet den på dansk. "Fastholdelsessamtaler" er desuden udgivet i serien "Dit arbejdsliv".

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Fastholdelsessamtaler" af Sharon Jordan-Evans

"Fastholdelsessamtaler" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Jordan-Evans' serie "Dit arbejdsliv". Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Jordan-Evans, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Sharon Jordan-Evans