Bog & idéSiba Shakib

Bøger skrevet af Siba Shakib

Læs mere om Siba Shakib
1 produkter
1 produkter
Gud kommer kun til Afghanistan for at græde
STREAM
Gud kommer kun til Afghanistan for at grædeSiba Shakib
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Gud kommer kun til Afghanistan for at græde

Mere om Siba Shakib

Hos Bog & idé kan du blot finde en enkelt bog af Siba Shakib. Bogen hedder "Gud kommer kun til Afghanistan for at græde". Den er publiceret af Audioteket på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Gud kommer kun til Afghanistan for at græde" af Siba Shakib

Hos Bog & idé er "Gud kommer kun til Afghanistan for at græde" tilgængelig som lydbog. Siba Shakibs "Gud kommer kun til Afghanistan for at græde" fås derudover som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter gennemført køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er ude af huset. Det er Audioteket, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Siba Shakib skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Siba Shakib