Bog & idéSigfried Lenz

Bøger skrevet af Sigfried Lenz

Læs mere om Sigfried Lenz
1 produkter
1 produkter
Tysktime
STREAM
TysktimeSiegfried Lenz
139,95 DKK
Lydbog
(3)
Tysktime

Mere om Sigfried Lenz

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Sigfried Lenz. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Lenz.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Sigfried Lenz' bøger findes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Tysktime" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Fyrskibet" i serien "Gyldendal paperback" udgivet af Bechs Forlag - Viatone - "Fyrskibet " i serien "Gyldendal paperback" udgivet af Bechs Forlag - Viatone - "Fyrskibet" i serien "Gyldendal paperback" udgivet af Bechs Forlag - Viatone

Sigfried Lenz' bøger

Du kan bestille fire bøger af Sigfried Lenz her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Sigfried Lenz fås i et udvalg af formater. Sigfried Lenz bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Tysktime" af Sigfried Lenz

"Tysktime" er tilgængelig online som lydbog. Sigfried Lenz' "Tysktime" fås derudover som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter gennemført køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er på farten. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.

Sigfried Lenz "Fyrskibet"

Hos Bog & idé er "Fyrskibet" tilgængelig som mp3 cd. Dette er en også en fantastisk bog fra Lenz, som du godt kan glæde dig til at læse. Bogen er en del af serien "Gyldendal paperback". Bogen er til salg hos Bog & idé på sproget kan ikke bestemmes og er publiceret af Bechs Forlag - Viatone.
Detaljer
Fulde navn:
Sigfried Lenz