Bog & idéSigne Mellemgaard

Bøger skrevet af Signe Mellemgaard

Læs mere om Signe Mellemgaard
3 produkter
3 produkter
Kroppens natur
Kroppens natur Signe Mellemgaard
299,95 DKK
Indbundet
(0)
Kroppens natur
Kultur som praksis
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kultur som praksisSøren Christensen
159,96 DKK
Hæftet
(0)
Kultur som praksis
Fødevareetik
BOEGERTILSTAERKPRIS
FødevareetikHugo F. Alrøe
279,96 DKK
Hæftet
(0)
Fødevareetik

Mere om Signe Mellemgaard

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger af Signe Mellemgaard. På listen nedenfor har du Mellemgaards seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kultur som praksis" udgivet af Gyldendal - "Fødevareetik" udgivet af Gyldendal - "Kroppens natur " i serien "Etnologiske studier" udgivet af Museum Tusculanum

Bøger af Signe Mellemgaard

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Signe Mellemgaard hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Mellemgaards bøger fås i samtlige formater. Derudover er bøgerne fra Mellemgaard inddelt i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Signe Mellemgaards "Kultur som praksis"

Hos Bog & idé er "Kultur som praksis" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Fødevareetik" af Signe Mellemgaard

Hos Bog & idé er "Fødevareetik" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Signe Mellemgaard