Bog & idéSilvia Becerra Bascuñán

Bøger skrevet af Silvia Becerra Bascuñán

Læs mere om Silvia Becerra Bascuñán
2 produkter
2 produkter
Viva la vida
Viva la vidaSilvia Becerra Bascuñán
619,95 DKK
Hæftet
Viva la vida
Gramática de uso básica
Gramática de uso básicaSilvia Becerra Bascuñán
209,95 DKK
Hæftet
Gramática de uso básica

Mere om Silvia Becerra Bascuñán

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Silvia Becerra Bascuñán. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Becerra Bascuñán.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Silvia Becerra Bascuñáns bøger udbydes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Viva la vida" udgivet af L&R Uddannelse - "Gramática de uso básica" udgivet af L&R Uddannelse A/S - "Estudio diacrónico y sincrónico del objeto indirecto en el español peninsular y de América " i serien "Études romanes" udgivet af Museum Tusculanum¤University of Copenhagen - "Gramática de uso básica" udgivet af L&R Uddannelse A/S - "Viva la vida" udgivet af L&R Uddannelse - "Voces de Berga - una ciudad catalana" i serien "Filmpakker" udgivet af L&R Uddannelse - "Gramática y ejercicios de repaso" i serien "Grammatik LRU" udgivet af L&R Uddannelse - "Diccionario del uso de los casos en el español de Chile" i serien "Études romanes" udgivet af Museum Tusculanum Press

Bøger skrevet af Silvia Becerra Bascuñán

Der er otte tilgængelige udgivelser af Silvia Becerra Bascuñán hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Becerra Bascuñáns bøger kommer i udvalgte formater. Derudover er bøgerne fra Becerra Bascuñán skrevet i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Silvia Becerra Bascuñáns "Viva la vida"

"Viva la vida" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er L&R Uddannelse, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Silvia Becerra Bascuñán "Gramática de uso básica"

"Gramática de uso básica" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er L&R Uddannelse A/S, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på spa.
Detaljer
Fulde navn:
Silvia Becerra Bascuñán