Bog & idéSimon Evers Kalsmose-Hjelmborg

Bøger skrevet af Simon Evers Kalsmose-Hjelmborg

Læs mere om Simon Evers Kalsmose-Hjelmborg
1 produkter
1 produkter
EU public procurement law
EU Public Procurement LawSimon Evers Kalsmose-Hjelmborg
419,95 DKK
EBOG
(0)
EU Public Procurement Law

Mere om Simon Evers Kalsmose-Hjelmborg

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Simon Evers Kalsmose-Hjelmborg. På listen nedenfor har du Kalsmose-Hjelmborgs nyeste bøger.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Simon Evers Kalsmose-Hjelmborgs bøger udbydes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "EU public procurement law" udgivet af DJØF Publishing - "EU udbudsretten" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "EU udbudsretten" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "EU Public Procurement Law" udgivet af DJØF

Bøger skrevet af Simon Evers Kalsmose-Hjelmborg

Der er fire tilgængelige udgivelser af Simon Evers Kalsmose-Hjelmborg hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Kalsmose-Hjelmborgs bøger kommer i et udvalg af formater. Kalsmose-Hjelmborgs bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Simon Evers Kalsmose-Hjelmborgs "EU public procurement law"

Hos Bog & idé er "EU public procurement law" tilgængelig som pdf. Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Kalsmose-Hjelmborg, kan du godt glæde dig. Det er DJØF Publishing, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Simon Evers Kalsmose-Hjelmborg "EU udbudsretten"

Hos Bog & idé er "EU udbudsretten" tilgængelig som pdf. Dette er en også en skøn bog fra Kalsmose-Hjelmborg, som du godt kan glæde dig til at læse. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Jurist- og Økonomforbundet.
Detaljer
Fulde navn:
Simon Evers Kalsmose-Hjelmborg