Bog & idéSofus Rischel

Bøger skrevet af Sofus Rischel

Læs mere om Sofus Rischel
9 produkter
9 produkter
Windows 10
Windows 10Jens Koldbæk
299,95 DKK
PAPERBACK
(0)
Windows 10
Få mere ud af Windows 10
Få mere ud af Windows 10 - opdateringSofus Rischel og Jens Koldbæk
129,95 DKK
EBOG
(0)
Få mere ud af Windows 10 - opdatering
Windows 10
Windows 10 Bogen – Basis og ekspertSofus Rischel
259,95 DKK
EBOG
(0)
Windows 10 Bogen – Basis og ekspert
Få mere ud af din computer
Få mere ud af din computerSofus Rischel
119,95 DKK
EBOG
(0)
Få mere ud af din computer
Windows 10
Windows 10 Bogen – Basis og ekspertSofus Rischel
259,95 DKK
EBOG
(0)
Windows 10 Bogen – Basis og ekspert
Få mere ud af Windows 10
Få mere ud af Windows 10 - OpdateringSofus Rischel og Jens Koldbæk
129,95 DKK
EBOG
(0)
Få mere ud af Windows 10 - Opdatering
Få mere ud af Windows 10
Få mere ud af Windows 10Sofus Rischel
129,95 DKK
EBOG
(0)
Få mere ud af Windows 10
Få mere ud af Windows 10
Få mere ud af Windows 10Sofus Rischel
129,95 DKK
EBOG
(0)
Få mere ud af Windows 10
Windows 10
Windows 10 - a guide to working smarterSofus Rischel
109,95 DKK
EBOG
(0)
Windows 10 - a guide to working smarter

Mere om Sofus Rischel

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Sofus Rischel. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Rischels udgivelser.
Bøgerne fra Sofus Rischel kan skaffes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Få mere ud af Windows 10" i serien "Lær det selv - visuel guide" udgivet af Libris - "Få mere ud af Windows 10 - opdatering" i serien "Lær det selv - visuel guide" udgivet af Libris Digimental - "Få mere ud af Windows 10 - Opdatering " i serien "Lær det selv - visuel guide" udgivet af Libris Digimental - "Windows 10-bogen" i serien "Visuel guide" udgivet af Libris - "Få mere ud af windows 10" i serien "Lær det selv - visuel guide" udgivet af Libris - "Windows 10 Bogen – Basis og ekspert" i serien "Visuel guide" udgivet af Libris Digimental - "Få mere ud af Windows 10" i serien "Lær det selv - visuel guide" udgivet af Libris - "Windows 10 - a guide to working smarter" i serien "Visual guide" udgivet af Libris Digimental A/S - "Få mere ud af din computer" i serien "Lær det selv - visuel guide" udgivet af Libris Digimental A/S - "Windows 10 Bogen – Basis og ekspert" i serien "Visuel guide" udgivet af Libris Digimental - "Få mere ud af Windows 10" i serien "Lær det selv - visuel guide" udgivet af Libris - "Få mere ud af din computer" i serien "Lær det selv - visuel guide" udgivet af Libris - "Få mere ud af Windows 10" i serien "Lær det selv - visuel guide" udgivet af Libris

Bøger af Sofus Rischel

Der er 13 tilgængelige bogudgivelser af Sofus Rischel hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Sofus Rischel kommer i flere formater. Sofus Rischel bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Sofus Rischels "Få mere ud af Windows 10"

Hos Bog & idé er "Få mere ud af Windows 10" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Lær det selv - visuel guide". Det er Libris, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Sofus Rischel "Få mere ud af Windows 10 - opdatering"

"Få mere ud af Windows 10 - opdatering" kan købes online som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Få mere ud af Windows 10 - opdatering" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har færdiggjort købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er en del af Rischels serie "Lær det selv - visuel guide". Det er Libris Digimental, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Sofus Rischel