Bog & idéSomaly Mam

Bøger skrevet af Somaly Mam

Læs mere om Somaly Mam
2 produkter
2 produkter
En kvindes pris
STREAM
En kvindes prisSomaly Mam
99,95 DKK
Lydbog
(0)
En kvindes pris
En kvindes pris
En kvindes prisSomaly Mam
90,95 DKK
EBOG
(0)
En kvindes pris

Mere om Somaly Mam

Der findes forskellige bøger af Somaly Mam tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Mam.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Somaly Mams bøger kan skaffes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "En kvindes pris" udgivet af Gads Forlag - "En kvindes pris" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "En kvindes pris" udgivet af Gad - "En kvindes pris" udgivet af Gads Forlag

Mere om Somaly Mams bøger

Somaly Mam har fire bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Mams bøger kommer i samtlige formater. Mams bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"En kvindes pris" af Somaly Mam

Det er muligt at købe Somaly Mams "En kvindes pris" som ebog. Det vil sige, at du kan læse "En kvindes pris" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Gads Forlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Somaly Mam "En kvindes pris"

"En kvindes pris" kan købes som lydbog. Det vil sige, at så snart du har afsluttet dit køb, kan du downloade "En kvindes pris" som mp3-fil, og så er du klar til at høre den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Somaly Mam