Bog & idéSonja Breinholst

Bøger skrevet af Sonja Breinholst

5 produkter
5 produkter
Min første bog om CBT med børn
Min første bog om CBT med børnBarbara Hoff Esbjørn
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Min første bog om CBT med børn
Fri af angst
Fri af angstBarbara Hoff Esbjørn
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Fri af angst
Kognitiv adfærdsterapi på tværs
Kognitiv adfærdsterapi på tværsNeelaverny Maria Srisgandarajah
549,95 DKK
Indbundet
(0)
Kognitiv adfærdsterapi på tværs
Kort & godt om BØRN & ANGST
Kort & godt om BØRN & ANGSTBarbara Hoff Esbjørn
229,95 DKK
Hæftet
(0)
Kort & godt om BØRN & ANGST
Angst hos børn
Angst hos børnMikael Julius Sømhovd
349,95 DKK
Hæftet
(0)
Angst hos børn

Mere om Sonja Breinholst

Der findes flere forskellige bøger fra Sonja Breinholst til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Breinholst.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Sonja Breinholsts bøger tilbydes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Kognitiv adfærdsterapi på tværs" udgivet af Gyldendal - "Kort & godt om BØRN & ANGST" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Fri af angst. En forældrehåndbog " i serien "Ej serie" udgivet af Akademisk Forlag - "Min første bog om CBT med børn" udgivet af Akademisk Forlag - "Childhood anxiety" udgivet af Department of Psychology, University of Copenhagen - "Fri af angst" udgivet af Akademisk Forlag - "Angst hos børn" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag

Bøger af Sonja Breinholst

Sonja Breinholst har syv bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan købe Sonja Breinholst bøger i samtlige formater. Breinholst har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Kognitiv adfærdsterapi på tværs" af Sonja Breinholst

Det er muligt at købe Sonja Breinholsts "Kognitiv adfærdsterapi på tværs" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Sonja Breinholst "Kort & godt om BØRN & ANGST"

Det er muligt at købe Sonja Breinholsts "Kort & godt om BØRN & ANGST" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dansk Psykologisk Forlag A/S.
Detaljer
Fulde navn:
Sonja Breinholst