Bog & idéSophia Noohra

Bøger skrevet af Sophia Noohra

Læs mere om Sophia Noohra
1 produkter
1 produkter
En langtidssyg krydser sit spor
En langtidssyg krydser sit sporSophia Noohra
269,95 DKK
Hæftet
(0)
En langtidssyg krydser sit spor

Mere om Sophia Noohra

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Sophia Noohra. På listen nedenfor har du Noohras nyeste bogudgivelser.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Sophia Noohras bøger findes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Rebel's Mandala" i serien "Malebøger og aktivitetsbøger" udgivet af Saxo Publish - "En langtidssyg krydser sit spor" udgivet af Forlaget mellemgaard - "The Magic Tales" udgivet af Saxo Publish

Sophia Noohras bøger

Der er tre tilgængelige bøger af Sophia Noohra hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan købe Sophia Noohra bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Noohra er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Sophia Noohras "Rebel's Mandala"

Det er muligt at købe Sophia Noohras "Rebel's Mandala" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen er en del af serien "Malebøger og aktivitetsbøger". Det er Saxo Publish, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.

"En langtidssyg krydser sit spor" af Sophia Noohra

Det er muligt at købe Sophia Noohras "En langtidssyg krydser sit spor" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Forlaget mellemgaard, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Sophia Noohra