Bog & idéSteen Rosendal Hesby

Bøger skrevet af Steen Rosendal Hesby

Læs mere om Steen Rosendal Hesby
2 produkter
2 produkter
Uskyldige ofre i bandekonflikten
Uskyldige ofre i bandekonfliktenSteen Rosendal Hesby
39,95 DKK
EBOG
(2)
Uskyldige ofre i bandekonflikten
Uskyldige ofre i bandekonflikten
STREAM
Uskyldige ofre i bandekonfliktenSteen Rosendal Hesby
49,95 DKK
Lydbog
(2)
Uskyldige ofre i bandekonflikten

Mere om Steen Rosendal Hesby

Steen Rosendal Hesby har en del bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Hesby.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Uskyldige ofre i bandekonflikten" i serien "Dansk kriminalreportage" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Uskyldige ofre i bandekonflikten" i serien "Dansk kriminalreportage" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Mere om Steen Rosendal Hesbys bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Steen Rosendal Hesby hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Hesbys bøger kommer i et udvalg af formater. Hesbys bøger er desuden udgivet i en serie, og så er bøgerne publiceret af Lindhardt og Ringhof.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Steen Rosendal Hesbys "Uskyldige ofre i bandekonflikten"

"Uskyldige ofre i bandekonflikten" kan købes som e-bog. Med "Uskyldige ofre i bandekonflikten" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er en del af Hesbys serie "Dansk kriminalreportage". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.

"Uskyldige ofre i bandekonflikten" af Steen Rosendal Hesby

"Uskyldige ofre i bandekonflikten" er tilgængelig online som lydbog. Det vil sige, at så snart du har fuldendt dit køb, kan du downloade "Uskyldige ofre i bandekonflikten" som mp3-fil, og så er du klar til at lytte til den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen er en del af serien "Dansk kriminalreportage". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Steen Rosendal Hesby