Bog & idéStefan Gaarsmand Jacobsen

Bøger skrevet af Stefan Gaarsmand Jacobsen

Læs mere om Stefan Gaarsmand Jacobsen
2 produkter
2 produkter
Pengene og livet
BOEGERTILSTAERKPRIS
Pengene og livetChristian Olaf Christiansen
254,96 DKK
Hæftet
(4)
Pengene og livet
Naturens kriser
Naturens kriserJohan Brun Mendes Cederfeldt
149,95 DKK
Hæftet
(0)
Naturens kriser

Mere om Stefan Gaarsmand Jacobsen

Der er bare én bog af Stefan Gaarsmand Jacobsen tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Pengene og livet". Det er Information, der har udgivet den på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Stefan Gaarsmand Jacobsens "Pengene og livet"

Det er muligt at købe Stefan Gaarsmand Jacobsens "Pengene og livet" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Information, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Stefan Gaarsmand Jacobsen skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Stefan Gaarsmand Jacobsen