Bog & idéSteffen Jakobsen

Bøger skrevet af Steffen Jakobsen

4 produkter
4 produkter
Skriv en roman
Skriv en romanSteffen Jakobsen
179,95 DKK
Hæftet
(0)
Skriv en roman
Den falske nyhed
Den falske nyhedSteffen Jakobsen
49,95 DKK
EBOG
(0)
Den falske nyhed
Den falske nyhed
STREAM
Den falske nyhedSteffen Jakobsen
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Den falske nyhed
Drengen der vidste for meget
Drengen der vidste for megetSteffen Jakobsen
49,95 DKK
EBOG
(0)
Drengen der vidste for meget

Mere om Steffen Jakobsen

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger fra Steffen Jakobsen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Jakobsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den falske nyhed" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Drengen der vidste for meget" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Skriv en roman" udgivet af Klim

Mere om Steffen Jakobsens bøger

Steffen Jakobsen har tre bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Steffen Jakobsen kommer i forskellige formater. Jakobsens bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Den falske nyhed" af Steffen Jakobsen

"Den falske nyhed" er tilgængelig online som lydbog. Steffen Jakobsens "Den falske nyhed" fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter gennemført køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er ude af huset. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

"Drengen der vidste for meget" af Steffen Jakobsen

"Drengen der vidste for meget" kan købes online som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Drengen der vidste for meget" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har fuldendt købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Steffen Jakobsen