Bog & idéSteffen Kretz

Bøger skrevet af Steffen Kretz

Læs mere om Steffen Kretz
3 produkter
3 produkter
Storm på vej
Storm på vejSteffen Kretz
299,95 DKK
Hardback
(3)
Storm på vej
Storm på vej
STREAM
Storm på vejSteffen Kretz
129,95 DKK
Lydbog
(9)
Storm på vej
Brændpunkter
BrændpunkterSteffen Kretz
99,95 DKK
EBOG
(0)
Brændpunkter

Mere om Steffen Kretz

Steffen Kretz har flere bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Kretz' seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Brændpunkter" udgivet af People'sPress - "Brændpunkter" udgivet af People’sPress

Mere om Steffen Kretz' bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Steffen Kretz hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Steffen Kretz fås i forskellige formater. Bøgerne af Kretz er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Steffen Kretz' "Brændpunkter"

Hos Bog & idé er "Brændpunkter" tilgængelig som ebog. Med "Brændpunkter" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af People'sPress.

"Brændpunkter" af Steffen Kretz

Det er muligt at købe Steffen Kretz' "Brændpunkter" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er People’sPress, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Steffen Kretz