Bog & idéSten Lundager

Bøger skrevet af Sten Lundager

Læs mere om Sten Lundager
2 produkter
2 produkter
Smugler
STREAM
SmuglerSten Lundager
129,95 DKK
Lydbog
(15)
Smugler
Smugler
SmuglerSten Lundager fortalt til Nana Askov
139,95 DKK
EBOG
(1)
Smugler

Mere om Sten Lundager

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Sten Lundager. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Lundager.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Smugler" udgivet af People'sPress - "Smugler" udgivet af People'sPress - "Smugler" udgivet af People'sPress

Sten Lundagers bøger

Du kan købe tre bøger af Sten Lundager her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Lundagers bøger kommer i flere formater. Lundagers bøger er desuden udgivet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: People'sPress.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Sten Lundagers "Smugler"

"Smugler" kan købes som lydbog. Med Sten Lundagers "Smugler" som lydbog kan du høre bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af People'sPress.

"Smugler" af Sten Lundager

Det er muligt at købe Sten Lundagers "Smugler" som ebog. Hvis du køber "Smugler" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har afsluttet dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af People'sPress.
Detaljer
Fulde navn:
Sten Lundager