Bog & idéStephanie Surrugue

Bøger skrevet af Stephanie Surrugue

Læs mere om Stephanie Surrugue
1 produkter
1 produkter
Enegænger - Portræt af en prins
STREAM
EnegængerStéphanie Surrugue
79,95 DKK
Lydbog
(7)
Enegænger

Mere om Stephanie Surrugue

Der er kun én bog af Stephanie Surrugue tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Enegænger". Den er udgivet af Politikens Forlag på dansk.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Enegænger" af Stephanie Surrugue

"Enegænger" kan købes online som lydbog. Stephanie Surrugues "Enegænger" fås desuden som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter gennemført køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er ude af huset. Det er Politikens Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Stephanie Surrugue fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Stephanie Surrugue