Bog & idéStephen J. Cavanagh

Bøger skrevet af Stephen J. Cavanagh

Læs mere om Stephen J. Cavanagh
1 produkter
1 produkter
Orems model i praksis
Orems model i praksisStephen J. Cavanagh
279,95 DKK
Hæftet
(0)
Orems model i praksis

Mere om Stephen J. Cavanagh

Hvis du leder efter en bog fra Stephen J. Cavanagh, har du et stort udbud til salg her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Cavanaghs seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Orems model i praksis" i serien "Sygeplejeteorier" udgivet af Gyldendal - "Orems model i praksis" i serien "Sygeplejeteorier" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Orems model i praksis " i serien "Sygeplejeteorier" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Stephen J. Cavanagh

Der er tre tilgængelige udgivelser af Stephen J. Cavanagh hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Cavanaghs bøger fås i flere formater. Bøgerne af Cavanagh er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Orems model i praksis" af Stephen J. Cavanagh

Det er muligt at købe Stephen J. Cavanaghs "Orems model i praksis" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Sygeplejeteorier". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Orems model i praksis" af Stephen J. Cavanagh

"Orems model i praksis" findes på den digitale boghylde som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også ofte have smudsomslag. Bogen er med i serien "Sygeplejeteorier". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendals Bogklubber.
Detaljer
Fulde navn:
Stephen J. Cavanagh