Bog & idéStine Ellerbæk

Bøger skrevet af Stine Ellerbæk

Læs mere om Stine Ellerbæk
1 produkter
1 produkter
De uvelkomne
De uvelkomneStine Ellerbæk
199,95 DKK
EBOG
(1)
De uvelkomne

Mere om Stine Ellerbæk

Her hos Bog & idé tilbyder vi et bredt udvalg af bøger skrevet af Stine Ellerbæk. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Ellerbæks bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "De uvelkomne" udgivet af Gads Forlag - "De uvelkomne" udgivet af Gad

Bøger skrevet af Stine Ellerbæk

Stine Ellerbæk har to bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Stine Ellerbæk kan købes i flere forskellige formater. Bøgerne af Ellerbæk er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Stine Ellerbæks "De uvelkomne"

"De uvelkomne" kan købes som ebog. "De uvelkomne" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Gads Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"De uvelkomne" af Stine Ellerbæk

Det er muligt at købe Stine Ellerbæks "De uvelkomne" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gad, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Stine Ellerbæk