Bog & idéStine Overbye

Bøger skrevet af Stine Overbye

Læs mere om Stine Overbye
1 produkter
1 produkter
Historiens Værste Seriemordere 3
Historiens Værste Seriemordere 3Stine Overbye
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Historiens Værste Seriemordere 3

Mere om Stine Overbye

Stine Overbye har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Historiens Værste Seriemordere 3". Det er Bonnier Publications International, der har publiceret den på dansk. "Historiens Værste Seriemordere 3" er desuden tilknyttet serien "Historiens værste seriemordere".

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Historiens Værste Seriemordere 3" af Stine Overbye

Det er muligt at købe Stine Overbyes "Historiens Værste Seriemordere 3" som lydbog. Med Stine Overbyes "Historiens Værste Seriemordere 3" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er med i Overbyes serie "Historiens værste seriemordere". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Bonnier Publications International.

Dette er en også en fantastisk bog fra Overbye, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Stine Overbye