Bog & idéStinne Skovbjerg

Bøger skrevet af Stinne Skovbjerg

Læs mere om Stinne Skovbjerg
2 produkter
2 produkter
Teenagedagbogen
TeenagedagbogenStinne Skovbjerg
129,95 DKK
EBOG
(0)
Teenagedagbogen
Til helvede med fortiden - Teenagedagbogen
STREAM
Til helvede med fortiden - TeenagedagbogenStinne Skovbjerg
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Til helvede med fortiden - Teenagedagbogen

Mere om Stinne Skovbjerg

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger af Stinne Skovbjerg. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Skovbjerg.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Teenagedagbogen" udgivet af Turbine - "Til helvede med fortiden - Teenagedagbogen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Teenagedagbogen" udgivet af Turbine

Stinne Skovbjergs bøger

Du kan bestille tre bøger af Stinne Skovbjerg her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Du kan købe Stinne Skovbjerg bøger i flere forskellige formater. Skovbjergs bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Teenagedagbogen" af Stinne Skovbjerg

Det er muligt at købe Stinne Skovbjergs "Teenagedagbogen" som e-bog. Med "Teenagedagbogen" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Turbine.

Stinne Skovbjerg "Til helvede med fortiden - Teenagedagbogen"

Hos Bog & idé er "Til helvede med fortiden - Teenagedagbogen" tilgængelig som lydbog. Fordelen ved at have Stinne Skovbjergs "Til helvede med fortiden - Teenagedagbogen" som lydbog er, at du kan lytte til den, uanset om du er derhjemme eller på farten. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har afsluttet dit køb. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Stinne Skovbjerg